Katastrofer på flere af rejserne i uge 4

59

Her i slotsugen har alle 3 årgange haft muligheden for at vælge imellem forskellige workshops og rejser. Nogle af de rejser som var sat til rådighed, var bl.a. Malaga, Wien og Sydafrika. Rejserne til Wien og Sydafrika er begge to nye destinationer for Slotshaven Gymnasium. Hvorimod Malaga er et velkendt sted for skolen, da det også var et tilbud sidste år.

Rullet i Malaga
I Malaga hygger de sig, men traditionen tro er der selvfølgelig kaos. Igen i år skete der en uheldig situation for en af Slotshavens helt egne 1.g’ere. Vi vil ikke gå helt ned i detaljerne med denne situation, men vi kan oplyse, at en festlig aften med en sød ung kvinde, medførte et opbrugt dankort og en forsvundet mobiltelefon.

Oversvømmelse i Wien
En modig 1.g’er ofrede sig, og reddede sine roomies og resten af hotellet fra en grusom oversvømmelse. Efter der var sket et uheld på toilettet, måtte en 1. g’eren, komme sine venner til undsætning. Toilettet var nemlig blevet stoppet efter et heftigt besøg, og vandet steg langsomt højere og højere. Efter flere forskellige forsøg og med hjælp fra en afskåret flaske, en plastikpose og et regnslag fik han sat en stopper for det. 4 timers hårdt arbejde med blod, sved og tårer, og det lykkedes ham endelig at stoppe oversvømmelsen, ved at stikke hånden dybt ned i kummen. Han reddede dermed flere 100 gæster på hotellet, for en forfærdelig og knap så delikat oversvømmelse. Vi spurgte en elev om en kommentar til denne heltemodige handling, og han svarede stolt: “missionen før manden”.