Større efterforskning i gang på strand!

60

Her i uge 4 er en gruppe unge fra slotshaven gymnasium taget til Malaga. De har været så heldige at få selskab af vores nye rektor. 

Af Alexander Vemmelund, Jamie Skovgaard, Magnus Mølsmark og Frederik Roepstorff 

I disse dage er Malaga blevet invaderet, af en flok super godt og vel opdragende unge mennesker fra slotshaven gymnasium. Eleverne ankom til den spanske storby søndag, og har lige siden opført sig eksemplarisk, og som et godt billede udadtil. Dele af mandagen gik med lidt sport og hygge på stranden. som man kan se på billederne stråler eleverne af engagement. Det fremgår også på billederne vejret i top, dog var ingen i vandet. Der var en større efterforskning i gang på stranden da, eleverne fra slotshaven skulle lede efter nogle sild på stranden. som billederne også viser var der lidt tomt på stranden, men de giver ikke op af den grund. Jagten fortsætter i byen, når de skal ud og have lidt at drikke. På turen bliver der naturligvis kun drukket vand. I må hygge jer nede i varmen. Opfør jer nu pænt ligesom i ville herhjemme. og gør det nu til en større succes end sidste år.