Fredagsbaren går all-in

48

Fredagsbarens vilde renovation Fredagsbaren har i uge 4 været under en større forvandling. Fredagsbaren har i disse dage fået besøg af 8 ildsjæle der knokler for at få fredagsbaren til at være klar til at få os på besøg. En af de første ting på dagsordenen var at få et bedre indeklima, da det ikke var super godt i forvejen. Et af de større projekter de er gået i gang med er feng shui, det går ud på at skabe harmonisk sammenspil mellem mennesker og deres omgivelser. Der vil også blive lagt vægt på lyset derinde, derudover vil indgangen/ garderoben. Der vil fremover blive mere plads til diverse ting og sager. Fredagsbaren har været under en stor forandring, det kan vi blandt andet takke de to ledere Kasper og Malte for.

Mød de to ledere: Kasper er en sød og frisk fyr. Hvis man skulle finde på at invitere ham nogen steder hen skal man være opmærksom på at han har gifler med. Kasper er rimelig aktiv på tinder, og siger aldrig nej til en tinder date. Malte er en af de større fyre på HTX, vi hører rygter om at hans biceps har en omkreds på 51 cm. Her på redaktionen har vi lagt mærke til at han tager pull ups som ingen andre her på Slottet kan.