Portræt af Mia

182

Modig, sjov og initiativtager, det er nogle af de rosende ord vennerne siger om Mia Jensen fra 3.r. Hun har i uge 4 valgt at dygtiggøre sit skuespil på værkstedet “Scenen er Din”. På værkstedet “Scenen er Din” bliver der både arbejdet med kulisser, kostumer, musik, manuskript og skuespil. Mia kan godt lide at være inden over alle de forskellige led, men brænder mest for skuespillet. Ifølge hendes venner er hun god til at sætte gang i processen, men samtidig give plads til at alle kan få deres kreative ideer med.

 

Brænder for spotlightet
Det er ikke første gang Mia slår sig løs på de skrå brædder. Sidste år var hun også på værkstedet “Scenen er Din”, hvor hun spillede hovedrollen i deres teaterstykke. Det var en udfordrende rolle, da hun skulle spille dreng, men det stoppede hende ikke. Og i år regner hun med at få endnu mere erfaring med i bagagen, da de skal lave en kortfilm. Hun siger selv, at hun i år har prøvet at tage endnu mere lederskab for at få mest muligt ud af ugen.

Kaos bliver til gode ideer
Mia synes den første dag i år var lidt udfordrende. Alle havde gode ideer, men mange var stadig på begynderstadiet. Da alle var blevet lidt mere komfortable, blev kaosset forvandlet til idéen om en kortfilm. Filmen skal foregå i en kiosk, hvor der er blevet begået et mord. De besøgende i kiosken bliver alle mistænkte og vidner. De bliver på skift forhørt af de to detektiver, hvor man rigtig får mulighed for at opleve de mange spændende og anderledes typer, holdet bag manuskriptet har udviklet. Mia skal spille en gamergirl, også kaldet E-girl. Det er en rolle, hun kan spejle sin egen personlighed meget i, da hun bruger noget af sin fritid på at game.

Starten på noget stort
Efter Mias 2. optræden på værkstedet “Scenen er Din” er hun blot blevet endnu mere bekræftet i, at det er skuespil hun brænder for. Mias planer for fremtiden står på mere skuespil. Efter gymnasiet vil hun holde et sabbatår for at fokusere og dygtiggøre sig endnu mere inden for skuespil.

-“Efter slotsugen har jeg virkelig fået øjnene op for skuespil” – Mia